Laatste update 19 januari 2018                    Copyright © Jos Rook All rights reserved. Made By Serif.  Terms of use  |  Privacy policy

KarnavalsroadBroenssem

Welkom op de vernieuwde website van de Karnavalsroad Broenssem

Klik HIER voor het nieuws!

Laatste nieuws

Gastenboek Vrouwluujtreffe


Het is 2008 en de voorbereidingen voor ons 5 x 11- jarig jubileum in 2009 zijn al in volle gang.

Maar ook het nieuwe stadsprinsenpaar/prins/ses of dreigestern staat te huppelen om uitgeroepen te worden.
En eindelijk is het dan zover op zaterdag 15 november 2008, komt er een hele serie whisky flessen, en een ervan een white label fles ja hoor de nieuwe stadsprins Sjef Driessen. Met als prinselijke titel “Sjef 2e”. Hij zal als 30e prins en als 11e Stadsprins van C.V. Edelweiss zijn scepter over zijn Narrenrijk Brunssum zwaaien. Sjef laat aan de mensen zien dat hij samen met Edelweiss Brunssum op de kop gaat zetten. En dat is hem dit jaar ook gelukt.

Samen hebben zij weer het Knuffelbal terug gehaald en een herren zitting (manslu Kienen) georganiseerd.

De feestavond met de Jansse Bagge Band was ook een succes. Als verassing had hij ook in zijn seizoen opeens dansmarietjes, die hem overal deden begeleiden. Maar het kon niet op ook een zangduo was er opeens en een eigen Edelweiss lied. Dus gewoon te veel voor te verwoorden. En als klap op de vuurpeil een frühshoppen / receptie die heel Brunssum nog nooit had gezien, van s'morgens 11 min voor 11 tot s'avonds 9.00 uur heel Concordia bom vol, o jongens wat een feest.

Er zijn geen files geweest maar wel wachttijden.

Dit alles heeft ertoe geleid dat de mensen van Brunssum onze Sjef 2e de allerbeste Stadsprins van Brunssum vonden.

Vanaf 2008 gaat Edelweiss weer elk jaar een prins/ses/paar of dreigestern uitroepen het beloofd heel wat te worden. Ook zal het Knuffelbal en Manslu kienen Herren zitting elk jaar weer terug komen. Ook een Oostenrijkse avond zal geboren gaan worden.

Wij wachten dus vol verwachting wat Edelweiss nog allemaal voor de mensen van Brunssum in petto heeft.